Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam silen kadın görmek

Rüyada cam silen kadın görmek

Rüyada cam silen kadın görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada cam silen kadın gördüyseniz:

  • Ani çıkışlardan kaçının.

Rüyada cam silen kadın görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, aylık gelirinin artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada cam silen birini görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada cam silerken düşmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına yorulmaktadır.

Rüyada cam sil görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada cam silerken görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada silinmiş cam görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalet eder.

Rüyada cam silindiğini görmek geçecek güzel bir ömre, büyük sıkıntılar yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada cam sileni görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, dileklerinin de kabul olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments