Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam raf görmek

Rüyada cam raf görmek

Rüyada cam raf görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, iyi hissedeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada cam raf gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri onlarla da paylaşmalısınız.

Rüyada cam raf görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalettir.

Rüyada mutfak rafı görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına alamet eder.

Rüyada raf yapmak sağlığını geri kazanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tozlu raf görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, maaşının artacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada raf dizmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş raf görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada raflarda kitap görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, işlerinde atılıma geçeceğine delalettir.

Rüyada kitap rafı görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments