Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfak rafı görmek

Rüyada mutfak rafı görmek

Rüyada mutfak rafı görmek mal mülk edineceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mutfak rafı gördüyseniz:

  • Maddi, sevgi temalı veya planlarınızla ilgili başlıklarda stres yaratabilecek bazı gelişmeler yaşanabilir, dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Rüyada mutfak rafı görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, huzurun bozulacağına delalet eder.

Rüyada raflarda kitap görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işarettir.

Rüyada dolap rafı görmek variyet sahibi olacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada raf yapmak sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, zorlukların son bulacağına, yalan söylemeye alamet etmektedir.

Rüyada tozlu raf görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, uygulayacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada raf silmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada foto raf görmek övgü dolu sözler duyacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına delalet eder.

Rüyada raf dizmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments