Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada raf yapmak

Rüyada raf yapmak

Rüyada raf yapmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, emeklerin boş yere harcanacağına yorulur.

Rüyada raf yapmak gördüyseniz:

  • Biraz sakarlaşmanız olasıdır.

Rüyada raf yapmak istediği başarıyı göstereceğine, helal kazanç elde edeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine delalet eder.

Rüyada raf silmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine işaret eder.

Rüyada mutfak rafı görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına alamet eder.

Rüyada raflarda kitap görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, kendi işine sahip olacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada raf dizmek başarı kaydedeceğine, duraklama yaşanacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş raf görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada raf temizlemek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada foto raf görmek gülmeye hasret kalacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments