Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş raf görmek

Rüyada boş raf görmek

Rüyada boş raf görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına inanılır.

Rüyada boş raf gördüyseniz:

  • Sakin olursanız konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Rüyada boş raf görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işaret eder.

Rüyada rafta ayakkabı görmek malında zulüm meydana gelmesine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine yorulmaktadır.

Rüyada raf yapmak karanlık kişilerle muhatap olacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada tozlu raf görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, karın artacağına, kötü günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada tahta raf görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada raf dizmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, onlarla ayrı düşeceğine rivayet eder.

Rüyada raflarda kitap görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada dolap rafı görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments