Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tozlu raf görmek

Rüyada tozlu raf görmek

Rüyada tozlu raf görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tozlu raf gördüyseniz:

  • Flu ortamlar veya ikili durumlar kafaları karıştırıyor.

Rüyada tozlu raf görmek çok doğru bir yol tutulacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada rafta ayakkabı görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına işarettir.

Rüyada kitap rafı görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam raf görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada raf temizlemek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada raf yapmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada raflarda kitap görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolap rafı görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments