Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kitap rafı görmek

Rüyada kitap rafı görmek

Rüyada kitap rafı görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, moralinin yerine geleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kitap rafı gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun.

Rüyada raflarda kitap görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada kitap rafı görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada raf dizmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, verilen kararların geri çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam raf görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada dolap rafı görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hata yapılacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutfak rafı görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada raf silmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına tabir olunur.

Rüyada foto raf görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, güzellik ve hayır geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments