Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada raf dizmek

Rüyada raf dizmek

Rüyada raf dizmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada raf dizmek gördüyseniz:

  • Duygusal dengenizi korumanız gerekiyor.

Rüyada raf dizmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mutfak rafı görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada raf temizlemek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, planların boşa gideceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işarettir.

Rüyada tahta raf görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dolap rafı görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına alamet eder.

Rüyada tozlu raf görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada raf yapmak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada rafta ayakkabı görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments