Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada raflarda kitap görmek

Rüyada raflarda kitap görmek

Rüyada raflarda kitap görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, makam edineceğine, refah düzeyinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada raflarda kitap gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size gelebilirler.

Rüyada raflarda kitap görmek insanların alım gücünün azalacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kitap rafı görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tozlu raf görmek bir ömür olacağına, çok mutlu olacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada dolap rafı görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada raf yapmak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada raf dizmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada foto raf görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada raf temizlemek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments