Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere kırmak

Rüyada pencere kırmak

Rüyada pencere kırmak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Rüyada pencere kırmak gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi mantıklı seviyede tutmanız gerekiyor.

Rüyada kapı pencere kırmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencereyi kırmak yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere camını kırmak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada pencere kırmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işarettir.

Rüyada cam pencere kırmak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına alamet eder.

Rüyada pencere camı kırmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereye tül asmak zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada küçük pencere görmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments