Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere camını kırmak

Rüyada pencere camını kırmak

Rüyada pencere camını kırmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalettir.

Rüyada pencere camını kırmak gördüyseniz:

  • Haklı olarak bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Rüyada pencere camını kırmak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada pencere camı kırmak kişinin esenlik bulacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam pencere kırmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencere kırmak ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, ticarette zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada pencereyi kırmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada kapı pencere kırmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencere camını kırık görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada cam pencere görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments