Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı pencere kırmak

Rüyada kapı pencere kırmak

Rüyada kapı pencere kırmak sorunlarının da çözüleceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı pencere kırmak gördüyseniz:

  • Romantizm artıyor, sevdiğiniz bir kişiyle özel paylaşımlarınızı arttırmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada kapı pencere kırmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereyi kırmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işarettir.

Rüyada pencere camını kırmak maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada cam pencere kırmak kazançlı işlere gireceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada pencere kırmak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına yorulur.

Rüyada pencere camı kırmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Rüyada kapı pencere silmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı ve pencere görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments