Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere cam görmek

Rüyada pencere cam görmek

Rüyada pencere cam görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada pencere cam gördüyseniz:

  • Yorumlara veya bilgilere kulak vermenizde fayda var.

Rüyada camsız pencere görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, özel hayatında mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada pencere camını kırık görmek başarıların artacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencere cam kırılması görmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, şansın kapanacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine işarettir.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına yorulur.

Rüyada pencere cam görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencere camı kırmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, emeğinden hayır göreceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencere camını silmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, zorlanacağına inanılır.

Rüyada kirli pencere camı görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, dertlerin bir anda sona ereceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments