Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereyi kırmak

Rüyada pencereyi kırmak

Rüyada pencereyi kırmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, sorunlarını çözebileceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulur.

Rüyada pencereyi kırmak gördüyseniz:

  • Caydırıcı olmak için oldukça fazla çaba göstermeniz gerekebilir.

Rüyada pencereyi kırmak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kapı pencere kırmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işarettir.

Rüyada pencere camı kırmak ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, anne duasının açılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada pencere kırmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına tabir olunur.

Rüyada pencere camını kırmak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, kazançta zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada cam pencere kırmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencerenin kırıldığını görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kırılmış pencere görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments