Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere camı kırmak

Rüyada pencere camı kırmak

Rüyada pencere camı kırmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada pencere camı kırmak gördüyseniz:

  • Fiziksel veya maddi konularda da dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada pencere camı kırmak küskünlük yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada cam pencere kırmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencere camını kırmak bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada pencere kırmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı pencere kırmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye tabir olunur.

Rüyada pencereyi kırmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine yorulur.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, kafasının rahatlayacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments