Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan pencere görmek

Rüyada camdan pencere görmek

Rüyada camdan pencere görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hasta ise bakacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada camdan pencere gördüyseniz:

  • Başkalarının olumsuz tavırlarına ayak uydurmak zorunda değilsiniz, unutmayın.

Rüyada büyük cam pencere görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada cam pencere kırmak sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına rivayet eder.

Rüyada pencere cam görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada camlı pencere görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere ve cam görmek kendisini iyi hissedeceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına tabir olunur.

Rüyada pencere camı silmek alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada camdan pencere görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments