Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli pencere camı görmek

Rüyada kirli pencere camı görmek

Rüyada kirli pencere camı görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, maddi zararın büyük olacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına delalettir.

Rüyada kirli pencere camı gördüyseniz:

  • Ortaya koyması ya da yerine getirmesi zor görevler varsa, yanıltıcı sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada kirli pencere camı görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, umutlarının biteceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kirli pencere görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencere camını kırmak huzursuz olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere ve cam görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına işaret eder.

Rüyada cam pencere kırmak daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine delalettir.

Rüyada kırık camlı pencere görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, rahatının da yerine geleceğine, emeklerinin karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada pencere camı görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük cam pencere görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments