Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kupa bardak görmek

Rüyada cam kupa bardak görmek

Rüyada cam kupa bardak görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kupa bardak gördüyseniz:

  • Her adımınızı hesaplayan veya planlayan, sizi kontrol altına almaya çalışan kişilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada cam kupa bardak görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalettir.

Rüyada bardak kupa görmek hastalığının düzeleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, kurulu düzeni olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kupa bardak almak eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, böylece kendine güveneceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kupa bardak görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, hayatının güzelleşeceğine, sağlığını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kupa bardak kırmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kupa bardak görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kupa görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kupa çekmek rahatsızlık vereceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, rahatının kaçacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments