Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak kupa görmek

Rüyada bardak kupa görmek

Rüyada bardak kupa görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, huzurlu bir insan olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada bardak kupa gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir hareketlenme olması olasıdır.

Rüyada kupa bardak görmek alım gücünün artacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kupa bardak görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kupa bardak almak başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz kupa bardak görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kupa bardak kırmak yeni bir işe gireceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardak kupa görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, yaşananları unutturacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kupa çekmek anne baba ile ters düşüleceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada kupa kaldırmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments