Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kupa bardak görmek

Rüyada beyaz kupa bardak görmek

Rüyada beyaz kupa bardak görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, çok zor günler yaşayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada beyaz kupa bardak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada beyaz kupa bardak görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, takdir edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına yorulur.

Rüyada kupa bardak almak aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine tabir olunur.

Rüyada kupa bardak görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalet eder.

Rüyada cam kupa bardak görmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardak kupa görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kupa bardak kırmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Rüyada kupa çekmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, hastalıklarının biteceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet eder.

Rüyada gümüş kupa görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments