Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kupa bardak kırmak

Rüyada kupa bardak kırmak

Rüyada kupa bardak kırmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına tabir olunur.

Rüyada kupa bardak kırmak gördüyseniz:

  • Başkalarıyla büyük heyecanlar yaşayabilirsiniz ya da toplu bir üzüntü olayına karışabilirsiniz.

Rüyada kupa bardak kırmak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada kupa bardak almak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, işlerini tek başına yöneteceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kupa bardak görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada cam kupa bardak görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine delalet eder.

Rüyada bardak kupa görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kupa bardak görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada porselen kupa görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, yenilenme yaşayacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kupa fincan görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, refah düzeyinin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments