Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kupa çekmek

Rüyada kupa çekmek

Rüyada kupa çekmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kupa çekmek gördüyseniz:

  • Yeni dostlarınıza fazla değer vererek eski arkadaşlarınızı ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada kupa çekmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çalıştığına değeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kupa almak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kupa fincan görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kupa görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kupa bardak kırmak yenilgiye uğramış hissedeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işaret eder.

Rüyada beyaz kupa bardak görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kupa bardak görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kupa kaldırmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments