Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kupa bardak almak

Rüyada kupa bardak almak

Rüyada kupa bardak almak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kupa bardak almak gördüyseniz:

  • Çok fazla getirisi olmayan satış tabanlı işler için risk almamalısınız.

Rüyada kupa bardak almak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, rahatın ve konforun geleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kupa bardak görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kupa bardak görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kupa bardak kırmak kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bardak kupa görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, malvarlığının çok daha artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam kupa bardak görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, alım gücünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kupa ası görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada kupa kızı görmek büyük bir servete kavuşacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments