Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kupa bardak görmek

Rüyada kupa bardak görmek

Rüyada kupa bardak görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, içsel güvensizliklerinize alamet eder.

Rüyada kupa bardak gördüyseniz:

  • Net olmalı, direkt cümleler kurmalısınız.

Rüyada kupa bardak kırmak bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işaret eder.

Rüyada bardak kupa görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, düzeninin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kupa bardak almak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada beyaz kupa bardak görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, fırsatların elden kaçacağına delalet eder.

Rüyada cam kupa bardak görmek borçların kapanacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kupa bardak görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada altın kupa görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına yorulur.

Rüyada gümüş kupa görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments