Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kupa görmek

Rüyada kupa görmek

Rüyada kupa görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kupa gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda ilerlemek, farklı çevrelere girmek veya farklı konularda etkinizi arttırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kupa aldığını görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada kupa görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada porselen kupa görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Rüyada kupa kazanmak bunu şeref sayacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık kupa görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kupa fincan görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, iyi günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kupa almak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine işarettir.

Rüyada gümüş kupa görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments