Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camı kırık ev görmek

Rüyada camı kırık ev görmek

Rüyada camı kırık ev görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camı kırık ev gördüyseniz:

  • İşinizi veya yapmak istediğiniz işleri ilgilendiren gelişmeler istediğiniz hızda akmayabilir.

Rüyada camları kırık ev görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına delalettir.

Rüyada camı kırık ev görmek eşlerin boşanacağına, kem gözlere geleceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına inanılır.

Rüyada evde cam kırıkları görmek rızkından ve gelirinden olacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıklarını toplamak elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına işarettir.

Rüyada cam kırıkları yemek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada cam kırıklar görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalettir.

Rüyada kırık cam şişe görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, haklılığının anlaşılacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada cam kırıkları süpürmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments