Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camı kırık görmek

Rüyada camı kırık görmek

Rüyada camı kırık görmek kişinin yaşamının değişeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, işlerin düzene gireceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada camı kırık gördüyseniz:

  • Unutulan eşyalar, kayıp evraklar, karışan anahtarlar, yanlış epostalar v.b türünde işler zorlayıcı olabilir.

Rüyada cam kırığı toplamak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada cam kırıklıkları görmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, duaların kabul olacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil cam kırıkları görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kırık araba camı görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarını yutmak çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine delalettir.

Rüyada cam kırıkları üstünde yürümek sıkıntı çekeceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada cam kırıkları yemek rahatın yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, anne baba duasının alınacağına tabir olunur.

Rüyada kırık cam bardak görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments