Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin camını kırık görmek

Rüyada evin camını kırık görmek

Rüyada evin camını kırık görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin camını kırık gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz eski bir tanıdığınzla biraraya gelme şansı yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada evin camını kırık görmek ekmeğinin verimli olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada evin camlarını kırık görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, içinin ferahlayacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına işaret eder.

Rüyada araba camı kırık görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada kırık cam bardağı görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camı kırık pencere görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kırığı temizlemek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada cam kırık görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına işarettir.

Rüyada cam bardak kırıkları görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments