Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak kesiği görmek

Rüyada bıçak kesiği görmek

Rüyada bıçak kesiği görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıçak kesiği gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar, katılacağınız konferanslar veya tecrübeli kişilere soracağınız sorular sonrasında değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada bıçak kesiği görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada elinde kesikler görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına işaret eder.

Rüyada karnında kesikler görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda kesikler görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, kazancın katbekat arttırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el kesiği görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada parmak kesiği görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada cam kesikleri görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işaret eder.

Rüyada süt kesiği görmek sağlığının da bozulacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kişinin sıkıntıların artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments