Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta kıyafet görmek

Rüyada dolapta kıyafet görmek

Rüyada dolapta kıyafet görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, düzenin bozulacağına, darp edileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalettir.

Rüyada dolapta kıyafet gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli pozisyondaki veya sizden büyük kişiler size yardım etmek isteyebilirler.

Rüyada bir dolap dolusu kıyafet görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına alamet eder.

Rüyada dolapta kıyafet görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, tatsız haberlerin alınacağına işaret eder.

Rüyada kıyafet dolabı görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada dolap silmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalet eder.

Rüyada ekmek dolabı görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada içi dolu elbise dolabı görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, gözyaşının kuruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolaba girmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine inanılır.

Rüyada dolapta peynir görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, hasret içinde kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments