Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camlı dolap görmek

Rüyada camlı dolap görmek

Rüyada camlı dolap görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada camlı dolap gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Rüyada camlı dolap görmek işlerdeki karın artacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada cam dolap görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine alamet eder.

Rüyada dolapta yumurta görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, hayırlı işe yorulmaktadır.

Rüyada dolaba su koymak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada kitap dolabı görmek kısmetlerin çoğalacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır dolabı görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada dolapta yemek görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada dolaplar görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments