Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü dolap görmek

Rüyada bir sürü dolap görmek

Rüyada bir sürü dolap görmek çok büyük destek vereceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, keyfinin olmayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalettir.

Rüyada bir sürü dolap gördüyseniz:

  • Bazı plan, düzenleme ya da anlaşmalarınızda pürüzler, eksikler ya da hatalar söz konusu olabilir.

Rüyada bir sürü dolap görmek isteklerini yerine geleceğine, ticarette şansının düşeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada elbise dolu dolap görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada dolaptan et çalmak hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, önünün açılacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada yeni mutfak dolabı görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada mavi dolap görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynalı dolap görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına delalettir.

Rüyada mutfak dolabının yıkıldığını görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına yorulur.

Rüyada dolabın üstüne çıkmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments