Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta ekmek görmek

Rüyada dolapta ekmek görmek

Rüyada dolapta ekmek görmek toparlanacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada dolapta ekmek gördüyseniz:

  • Ya da bazı konulara bakış açınız tamamen değişebilir.

Rüyada dolapta ekmek görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmek dolabı görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine işarettir.

Rüyada dolap dolusu ekmek görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  delalettir.

Rüyada dolap sökmek övgü dolu sözler duyacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine işarettir.

Rüyada dolapta elbiseler görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vitrin dolabı görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Rüyada dolabı görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kolaylıklara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada içi dolu elbise dolabı görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments