Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi dolap görmek

Rüyada mavi dolap görmek

Rüyada mavi dolap görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına inanılır.

Rüyada mavi dolap gördüyseniz:

  • Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var.

Rüyada mavi mutfak dolabı görmek fakirliğinin biteceğine, yeni yatırımlar yapacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine yorulur.

Rüyada mavi dolap görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde dolap görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış mutfak dolabı görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işarettir.

Rüyada dolapta peynir görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına işarettir.

Rüyada boş dolap görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolap düzeltmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık dolap görmek deniz aşırı işler yapılacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments