Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam delmek

Rüyada cam delmek

Rüyada cam delmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada cam delmek gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşiniz beklenmedik bir davranışı sizi son derece mutlu edebilir.

Rüyada cam delmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, onların kıymetini bileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine rivayet eder.

Rüyada dilini deldirmek mevki kazanacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak delmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalettir.

Rüyada kulak deldirmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, kötü noktalara geleceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dudağını deldirdiğini görmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına inanılır.

Rüyada dağ delmek zarar etmeyeceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada dudak deldirmek dertlerin ve sorunların biteceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işarettir.

Rüyada duvar delmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments