Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudak deldirmek

Rüyada dudak deldirmek

Rüyada dudak deldirmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada dudak deldirmek gördüyseniz:

  • Ailenizle veya arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar sizi aydınlatabilir.

Rüyada dudağını deldirdiğini görmek özel muamele göreceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dudağını delmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına tabir olunur.

Rüyada dudağını deldirmek kötü durumlara düşürüleceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudak deldirmek beddua ve ah alacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada matkapla duvar delmek iyiliklerden yüz çevirmeye, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine işarettir.

Rüyada kulağı delmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, saygınlık elde edeceğine delalettir.

Rüyada kulağını delmek fakirlik yaşayacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada delik delmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments