Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak deldirmek

Rüyada kulak deldirmek

Rüyada kulak deldirmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine işaret eder.

Rüyada kulak deldirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz duygusal anlamda size iyi gelip bazı konularda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada kulağını delmek daha fazla gelire kavuşacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine tabir olunur.

Rüyada kulağını deldirdiğini görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kulak deldirmek esenlik içinde olacağına, dertlerinin günden güne artacağına, eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağını deldiğini görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine işaret eder.

Rüyada kulağı delmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kulak deldiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, zor bir döneme girileceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine alamet eder.

Rüyada kulaklarını deldirmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada kendi kulağını delmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments