Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağını deldirdiğini görmek

Rüyada dudağını deldirdiğini görmek

Rüyada dudağını deldirdiğini görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, yağmur yağmamasına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına rivayet eder.

Rüyada dudağını deldirdiğini gördüyseniz:

  • Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler.

Rüyada dudağını deldirdiğini görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, hastaysa şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada dudağını deldirmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, birçok iş teklifi alınacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağını delmek rahata ve huzura kavuşacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine inanılır.

Rüyada dudak deldirmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına delalettir.

Rüyada kaş deldirmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalettir.

Rüyada kulaklarını deldirmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, sıkıntıların sona ereceğine, büyük kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağını delmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşını deldirmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments