Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ delmek

Rüyada dağ delmek

Rüyada dağ delmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, tebrik edileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada dağ delmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi uygulamaya koymak için harekete geçmelisiniz.

Rüyada dağ delmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, kafa dağıtacağına işaret eder.

Rüyada dudak deldirmek insanlar arasında yüceleceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dil deldirmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir delmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada delik delmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine inanılır.

Rüyada dilini deldirmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada kaşını deldirmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada kulağı delmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments