Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak delmek

Rüyada parmak delmek

Rüyada parmak delmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak delmek gördüyseniz:

  • Başarılı olmanız yapacağınız hazırlığa bağlı hata yapmamanız gerekiyor.

Rüyada parmak delmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, işlerin bozulacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudağını deldirdiğini görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir delmek keyfin bozulacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi kulağını delmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada kulak deldirmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kulağını deldiğini görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dudak deldirmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işarettir.

Rüyada dudağını deldirmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments