Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna altın saat takmak

Rüyada koluna altın saat takmak

Rüyada koluna altın saat takmak sevdiği kimseden hayır göreceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada koluna altın saat takmak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe konsantre olma ya da dağılma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada altın kol saat takmak çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada altın kol saati takmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işarettir.

Rüyada koluna altın saat takmak hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol saati takmak maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı kol saati takmak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi kol saati takmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada parlak kol saati takmak kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına işarettir.

Rüyada yeni kol saati takmak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments