Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, kimse ile tartışmayacağına, aşkının da kalıcı olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda sizden uzaklaşması anlamına gelebilir.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koluna bilezik taktığını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işarettir.

Rüyada annenin altın bilezik taktığını görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına delalettir.

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada altın bilezikler taktığını görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına inanılır.

Rüyada eşinin altın bilezik taktığını görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin altın bilezik taktığını görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kişinin tek başına kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments