Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saat takmak

Rüyada kol saat takmak

Rüyada kol saat takmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kol saat takmak gördüyseniz:

  • Gizli ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada koluna altın saat takmak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, hileye, fesada bulaşacağına delalet eder.

Rüyada yeni kol saati takmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada saati koluna takmak böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada parlak kol saati takmak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, işlerin de hafifleyeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına inanılır.

Rüyada siyah kol saati takmak aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, amaçlarına nail olacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı kol saati takmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, başarılarının bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kol saati takmak yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kol saat takmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, eline geçen malları tutamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments