Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna kırmızı saat takmak

Rüyada koluna kırmızı saat takmak

Rüyada koluna kırmızı saat takmak dargınların ve kırgınların barışacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, makam edineceğine alamet eder.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak gördüyseniz:

  • Olayları avantaja çevirme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada kırmızı kol saati takmak mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kötü günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada koluna altın saat takmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol saat takmak çok kötü durumlara düşüleceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine inanılır.

Rüyada yeni kol saati takmak bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine işarettir.

Rüyada güzel kol saati takmak gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna saat takmak başarı ve zafer kazanacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kol saati takmak pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments