Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kol saat takmak

Rüyada altın kol saat takmak

Rüyada altın kol saat takmak üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına işaret eder.

Rüyada altın kol saat takmak gördüyseniz:

  • Kimseyi tolere etmek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada altın kol saat takmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalet eder.

Rüyada altın kol saati takmak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada koluna altın saat takmak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kol saati takmak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saati koluna takmak var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine kol saati takmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine tabir olunur.

Rüyada güzel kol saati takmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada parlak kol saati takmak lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments