Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kol saati takmak

Rüyada güzel kol saati takmak

Rüyada güzel kol saati takmak sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, kötü günler yaşayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına delalettir.

Rüyada güzel kol saati takmak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız, gerçekten önemli nedenleriniz olup olmadığı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Rüyada güzel kol saati takmak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, canının sağ olacağına, hayatının tamamen altüst olacağına işarettir.

Rüyada güzel bir kol saati görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel kol saati görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada altın kol saat takmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada yeni kol saati takmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine yorulur.

Rüyada saati koluna takmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, bir işe soyunacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet eder.

Rüyada altın kol saati takmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kol saati takmak meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments