Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kol saati takmak

Rüyada siyah kol saati takmak

Rüyada siyah kol saati takmak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada siyah kol saati takmak gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemenizi sağlayabilecek gruplara erişim sağlayabilirsiniz.

Rüyada siyah kol saati takmak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kol saati takmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saati takmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak sorunların üzüntülere neden olacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, dünya mallarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada koluna altın saat takmak onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, eski enerjisini bulacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kol saat takmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada saati koluna takmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel kol saati takmak alanında marka bir isim olacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments