Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kol saati takmak

Rüyada beyaz kol saati takmak

Rüyada beyaz kol saati takmak istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayırlı haberlere, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, güçlükle elde edilecek başarı alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati takmak gördüyseniz:

  • Ek sorumluluk veya görevler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz kol saati takmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kırmızı kol saati takmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kol saati takmak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kol saati takmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına alamet eder.

Rüyada kol saati takmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hayatınızın neşe dolacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet eder.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, engel tanımayan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kol saati takmak attığı adımların boşa gideceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kol saati takmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments