Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek sonuçtan memnun kalacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saati hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Sizden haber veya bilgi talebinde bulunmayan kişilere bilgi aktarmanızın bir anlamı olmayabilir.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada kol saati hediye etmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hediye kol saati almak onunla mutlu bir hayat kuracağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına alamet eder.

Rüyada hediye kol saati görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol saat hediye almak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına işarettir.

Rüyada kol saati hediye almak ayrılanların birleşeceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments