Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kol saati hediye almak

Rüyada birinden kol saati hediye almak

Rüyada birinden kol saati hediye almak tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada birinden kol saati hediye almak gördüyseniz:

  • Hemen olur olmaz konuşmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada hediye kol saati görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kol saati hediye etmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine yorulur.

Rüyada kol saat hediye almak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işarettir.

Rüyada hediye kol saati almak olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine yorulur.

Rüyada altın kol saati hediye almak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye almak iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine yorulur.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments